Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
27.11.2017.
12:51 > 15:35
Pacijenti oboleli od raka naredne godine će imati na raspolaganju još dva aparata za zračenje u Institutu za onkologiju Vojvodine u Sremskoj Kamenici.
  • Keba Kraba

    27.11.2017 19:55
    @Novosadjanin
    Vidis prijatelju i ja sam jedan iz te studije, sa 4 stadijumom adenokarcinoma pluca prezivljavanje je oko 8 meseci a ja sa kubanskom docekao....ziveo....evo dve godine...a to sto pisu da je pomoglo samo dvojici, pa posle samo jednom nije istina....meni je pomogla u kombinaciji sa hemoterapijom..... od maja nema ali ja sam jos dobro!! Nije se sirilo al nesto mi se ovih dana vrti u glavi
  • Novosadjanin

    27.11.2017 17:50
    @Keba Kraba
    Pa nije bas da pomaze. Da je tako lako leciti rak, Stiv Dzobs bi danas bio ziv. http://rs.n1info.com/a318589/Lifestyle/Zdravlje/Kubanska-vakcina-za-samo-dva-pacijenta.html
    Inace, glede vesti - koliko novca je otislo na razne subvencije stranim firmama, na nepotrebne Migove i, jos gore, par stotina miliona evra ode svake godine u nepovrat na fiktivno odrzavanje Kosova u Srbiji, ova drzava moze da priusti ne nekoliko ovih novih aparata, vec da potpuno renovira onkoloska odeljenja da budu maksimalno osavremenjena.
  • Keba Kraba

    27.11.2017 16:08
    Sta bi sa kubanskom vakcinom? Prvo su zvonili na sva zvona a onda kada se videlo da pomaže....puj, pik...nestalo!! Kad počnem da verujem u Boga prokleću!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna